Bogdan Andone a salvat-o pe Botoșani, dar nu e sigur că rămâne! De unde are oferte

Bogdan Andone (49 de ani) a reușit ceea ce părea, la un moment dat, improbabil, s-o salveze pe FC Botoșani de la retrogradare, performanță bifată după câștigarea barajului cu CS Mioveni.

Tehnicianul este, însă, la final de contract cu FC Botoșani și nu este sigur că rămâne la echipă. Bogdan Andone a anunțat că a avut discuții cu FC Argeș, unde îl vrea pe Dani Coman, noul președinte și un apropiat de-ai săi, dar și cu echipe din Cipru.

Bogdan Andone nu e sigur că rămâne la FC Botoșani

Bogdan Andone a anunțat că rămânerea la FC Botoșani este principala opțiune, însă e nevoie de mai multe schimbări în cadrul clubului pentru a semna un nou contract.

Nu pot să spun că a fost ofertă de la FC Argeș, au fost niște discuții cu Dani, cu care am colaborat la Astra. Nici cu domnul Iftime nu am discutat decât după ce am terminat barajul. De astăzi, pot să încep ușor, ușor. Am discutat cu patronul, prima opțiune a Botoșaniul, i-am promis lucrul ăsta, dar va trebui să schimbăm câteva lucruri.

Dacă vom continua, trebuie să fim mult mai bine organizați din toate punctele de vedere. Trebuie făcute lucrurile mult mai bine.

Voi vedea ce voi face, am niște discuții și din Cipru, de la unele echipe de acolo. Vom vedea. Prima opțiune este Botoșaniul, dar vom vedea”, a declarat Bogdan Andone, prezent la emisiunea Liga Digisport.

FC Botoșani era ultima când a fost preluată de Bogdan Andone

Bogdan Andone a semnat cu FC Botoșani la începutul acestui an, când echipa era într-o situație dezastruoasă, ultima din SuperLigă.

FC Botoșani avea atunci doar 12 puncte acumulate în 21 de etape și părea condamnată la retrogradare. Bogdan Andone a reușit să redreseze situația și FC Botoșani a fost chiar aproape de salvarea directă de la retrogradare, potrivit digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *