Mirela a fost găsită moartă de propria sa mamă. Noi detalii despre crima care a șocat Botoșaniul

Femeia în vârstă de 47 de ani din comuna Hilișeu Horia care a fost găsită moartă, luni dimineață, în locuința sa, Mirela Ungureanu, a fost ucisă de soțul său, Mihai Ungureanu, care era extrem de gelos.  Cei doi soți au fost, sâmbătă, la o nuntă la Dorohoi, acolo unde fiica lor a fost nașă.

În cursul zilei de duminică, cei doi s-ar fi fi certat foarte tare, pe fondul geloziei incredibile a bărbatului, iar la fața locului ar fi ajuns și un echipaj de poliție.

Se pare că pe timpul nopții această ceartă ar fi degenerat, iar bărbatul ar fi ucis-o pe femeie după o lovitură puternică în zona capului. Ulterior, botoșăneanul s-a sinucis, aceasta fiind găsit spânzurat în curtea casei.

Cea care a făcut descoperirea șocantă a fost chiar mama Mirelei. Femeia de 70 de ani a sunat-o în dimineața respectivă pe fiica sa pentru că aceasta nu a ajuns la serviciu. Văzând că nu răspunde a mers la locuința acesteia. Prima dată l-a văzut pe bărbatul spânzurat în curte, iar când a intrat în casă și-a găsit fiica moartă, plină de sânge. Bătrâna a cerut ajutor.

„În somn a lovit-o, ea era în pat și lovită în cap, cu creierul afară. Apoi el s-a dus la cireș și s-a spânzurat. Toată viața lui a spus că o va omorî și că se va spânzura, ca să vadă lumea ce va face. De trei ori a venit poliția, dar nu a făcut nimic. Nu a avut niciun ordin de restricție, probabil pentru că ea nu a cerut,” a declarat, pentru Observator, mama femeii.

Femeia lucra la un magazin din Hilișeu Horia, iar bărbatul în construcții. El era plecat la muncă în Brașov, iar în week-end ar fi venit acasă pentru a participa la nuntă.

Cei doi soți au doi copii, care sunt căsătoriți și care nu mai locuiesc cu părinții.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Botoşăneanul care s-a aruncat, în această dimineaţă, de la etajul 3 este un cunoscut profesor

Femeia din Botoșani a fost ucisă de soț la câteva ore după ce poliţiştii au fost la uşa ei

Femeia de  47 de ani din Botoşani a fost ucisă în casă, la câteva ore după ce poliţiştii au fost la uşa ei. Botoșăneanca sunase la 112 în timp ce era lovită de soţ, dar agenţii au considerat că nu există risc iminent, aşa că au plecat. Bărbatul a aşteptat ca femeia să adoarmă şi a lovit-o în somn până la moarte, apoi şi-a pus capăt zilelor.

Femeia în vârstă de 47 de ani din comuna Hilișțeu Horia care a fost găsită moartă, luni dimineață, în locuința sa se numește Mirela Ungureanu. Aceasta a fost ucisă de soțul său, Mihai Ungureanu, care era extrem de gelos.  Cei doi soți au fost, sâmbătă, la o nuntă la Dorohoi, acolo unde fiica lor a fost nașă.

În cursul zilei de duminică, cei doi s-ar fi fi certat foarte tare, pe fondul geloziei incredibile a bărbatului, iar la fața locului ar fi ajuns și un echipaj de poliție.

Se pare că pe timpul nopții această ceartă ar fi degenerat, iar bărbatul ar fi ucis-o pe femeie după o lovitură puternică în zona capului. Ulterior, botoșăneanul s-a sinucis, aceasta fiind găsit spânzurat în curtea casei.

„E în fiecare duminică aici Poliţia, şi ieri a fost. Şi duminica trecută. Aici oricând e Poliţie. Şi nu s-a luat nicio măsură, nimic, nimic”, a declarat unchiul femeii pentru observatornews.ro.

„Au fost efectuate două apeluri în această luna, la 112, de către victimă. Unul pe 21 mai şi celălalt pe 26 mai. În ambele apeluri era sesizat scandal la domiciliu. S-a intervenit. Poliţiştii care au fost în acel moment au aplicat o sancţiune soţului pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru scandal. A fost completat formularul de risc pentru întocmirea ordinului de protecţie, însă din informaţiile oferite de femeie nu s-a stabilit că există risc iminent”, a declarat, pentru sursa citată, Delia Neniscu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

Mai mult decât atât, poliţiştii i-au invitat pe cei doi soţi la secţie o zi mai târziu pentru declaraţii. Bărbatul nu a mai aşteptat. Trupul Mirelei a fost găsit dimineaţă chiar de mama ei.

„El trebuia să se ducă azi dimineaţă la lucru, şi cred că să nu se mai ducă la Poliţie a aranjat treaba asta. Şi zice, lasă că te lucrez eu. Prin somn, a lovit-o, în pat, creierul e afară. Toată viaţa lui asta a spus, că „eu am să te omor şi eu am să mă spânzur. Ai să vezi tu!” O să vadă lumea ce o să fac eu. El era beţiv, bea întruna, şi de la băutură o temea pe dânsa de toţi oamenii, că de ce se uită la dânsa, că de ce aşa” a declarat, pentru Observator, mama victimei.

„Câte mi-a povestit şi mie. Îmi spunea la magazin că o bate, o muşca de mână, de sân o muşcat-o acum o săptămână şi întruna o bătea. O gelozea că o femeie foarte frumoasă era. Gopsodină, harnică, are doi copii, are doi nepoţi, nu s-a auzit nimic în sat de ea niciodată”, a declarat, pentru sursa citată, o vecină.

Femeia lucra la un magazin din Hilișeu Horia, iar bărbatul în construcții. El era plecat la muncă în bRașov, iar în week-end ar fi venit acasă pentru a participa la nuntă. Cei doi soți au doi copii, care sunt căsătoriți și care nu mai locuiesc cu părinții.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Botoşăneanul care s-a aruncat, în această dimineaţă, de la etajul 3 este un cunoscut profesor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *