Cum l-a descris LPF pe Bogdan Andone după ce a reușit să o salveze pe FC Botoșani de la retrogradare

Foto Sport.ro

De când a sosit la echipa moldovenească, Bogdan Andone a reușit să strângă 23 de puncte și să mențină pe FC Botoșani în SuperLiga.

FC Botoșani a demonstrat încă o dată rezistența și determinarea care o caracterizează și au repetat performanța din meciul tur în a doua manșă cu CS Mioveni. După ce a câștigat cu 1-0 în prima manșă, echipa botoșăneană a reușit să se impună cu același scor și în returul disputat pe stadionul ”Orășenesc”. Golul victoriei a fost marcat de Sebastian Mailat în minutul 74, în urma unei pase spectaculoase oferite de Eduard Florescu.

Cu acest rezultat, FC Botoșani și-a asigurat locul în prima scenă a fotbalului românesc pentru încă un sezon. Performanța echipei este cu atât mai impresionantă cu cât a avut parte de un sezon plin de urcușuri și coborâșuri, inclusiv schimbări de antrenor.

Cum a fost numit Bogdan Andone de către LPF

„Salvatorul Botoșaniului! De când a sosit la echipa moldavă, Bogdan Andone a reușit să strângă 23 de puncte și să mențină pe FC Botoșani în Superligă”, se arată într-o postare de pe rețelele de socializare ale LPF.

Antrenorul Bogdan Andone a fost esențial în revitalizarea echipei, a implementat tactici eficiente și a motivat jucătorii să performeze la cel mai înalt nivel. Cu ajutorul său, FC Botoșani a demonstrat că poate concura cu cele mai bune echipe din SuperLiga și că merită să rămână în prima ligă a fotbalului românesc. De când a venit la cârma echipei, Andone a adunat șase victorii, cinci egaluri și șapte înfrângeri, potrivit sport.ro

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *