La doar opt ani, Maria a plătit cu viaţa pentru o cratiţă. Avocata criminalului din Botoșani: Regretă cele întâmplate şi este dispus să suporte toate consecinţele

Bărbatul din Botoşani care şi-a violat şi ucis nepoata a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Victima de 8 ani a fost găsită fără suflare într-o lizieră de salcâmi. Individul a fugit de la locul crimei şi a fost găsit de poliţişti după ce s-a întors la locul faptei.

În momentul în care a fost prins criminalul şi-a recunoscut imediat fapta şi a dat vina pe băutură. Practic, acesta le-a spus poliţiştilor că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul în care a comis crima.

A plătit cu viaţa pentru o cratiţă

Fetiţa în vârstă de opt ani a dispărut de acasă vineri seara, în momentul în care mama ei a trimis-o la unchiul ei pentru a cere împrumut o cratiţă. Văzând că nu se mai întoarce, mama a anunţat dispariţia micuţei la 112, iar câteva ore mai târziu poliţiştii au găsit-o moartă. Tot ei au fost cei care l-au capturat după 16 ore, bărbatul de 32 de ani a fost arestat preventiv în această dimineaţă.

Gireada Dodiță Ilinca, avocata criminalului: S-a admis propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de lângă Tribunalul Botoşani. Nu a dorit să conteste măsura luată. A menţionat încă o dată că regretă cele întâmplate şi este dispus să suporte toate consecinţele faptelor pe care le-a săvârşit, potrivit Observator.

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *