Noi detalii despre botoșăneanul care și-a ucis nepoata de opt ani: „O chema la el, îi dădea bani, bomboane”

Sfârșit îngrozitor pentru o fetiță de 8 ani din județul Botoșani. A fost violată și ucisă, iar principalul suspect este un unchi. Dispariția copilei a fost anunțată vineri seară, însă după doar câteva ore a fost descoperit cadavrul.

Sâmbătă, individul a fost prins aproape de locul crimei. A recunoscut totul și a dat vina pe băutură pentru ce a făcut. Momentul în care bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit de echipele de căutare a fost filmat. Trecuseră în jur de 12 ore de la descoperirea trupului fetiței de 8 ani.

Sâmbătă, individul a fost prins aproape de locul crimei. A recunoscut totul și a dat vina pe băutură pentru ce a făcut.

Momentul în care bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit de echipele de căutare a fost filmat. Trecuseră în jur de 12 ore de la descoperirea trupului fetiței de 8 ani.

Trupul fetiței a fost găsit în liziera de salcâmi, la 300 de metri distanță de casa în care locuia. Copila avea urme de violență pe corp, astfel că anchetatorii au avut de la început bănuiala că a fost ucisă.

Fratele iubitului mamei a fost din primul moment suspectul principal. Bărbatul nu ar avea antecedente penale, însă localnicii susțin că a mai făcut probleme.

Rudă a fetiței: „Suntem și noi șocați. Copila se duce acolo la el pentru că o chema, îi dădea bani, bomboane. Dar nu se aștepta nimeni să ia viața”.

Pentru prinderea individului au fost organziate filtre în tot județul. A fost găsit în jurul prânzului.

Delia Neniscu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani: „Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuința sa, în vegetația din apropierea acesteia. A fost prins și imobilizat, au fost executate și două focuri de armă în plan vertical”.

Bărbatul a recunoscut ce a făcut. Surse apropiate de anchetă spun că raportul preliminar al necropsiei ar arăta că fetița a fost agresată sexual într-un mod brutal.

Tatăl natural al Mariei, care mai are un copil cu mama acesteia, este în drum spre casă.

Reporter: S-a plâns fetița vreodată?

Valentin Chică Rosu, tatăl fetiței: „Nu s-a putut plânge, nu mă lăsa să le văd. M-a sunat un fost coleg, a zis că e dată dispărută”.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru omor calificat, viol și lipsire de libertate, noteaza Stirile ProTV

Urmăreşte-ne pe Google News!

VIDEO Botoșăneanul care a violat și ucis o fetiță de opt ani a fost arestat preventiv. El și-a recunoscut faptele, dar a pus totul pe seama băuturii

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *