Valeriu Iftime spune că va aduce investitori la Botoșani, dacă va fi ales președinte de Consiliu Județean. Mesajul transmis angajaților CJ

Valeriu Iftime vrea să restarteze partea industrială din județul Botoșani, dacă va fi ales în funcția de președinte de Consiliu Județean. El a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, că știe mai bine decât mulți oameni din oraș, cum poate veni un investitor la Botoșani.

Am luat la mână fiecare oraș din județ să vedem unde se pot face și care au niște parcuri industriale deja făcute, cum este Flămânzi. Chestaia este cum găsim bani ca la acele parcuri industriale să le aducem utilități. După ce aducem utilități trebuie să ne gândim la pasul următor, cum ar fi investitorii. Știu mai bine ca oricine, și o spun cu lipsă de modestie, știu mai bine ca foarte mulți oameni din orașul ăsta cum poate veni un investitor la Botoșani. Și dacă nu știu, învăț, pentru că eu spun așa: nu o să inventez roata în Botoșani, dar dacă orașele care au o anumită dezvoltare, Brașov Sibiu, Oradea, Cluj, plus zona centrală a țării, dacă acolo s-a putut, sunt peste noi ca oameni, pentru că eu îi bat la fotbal și pot să-i batem și la industrie, dar trebuie să învățăm de la ei, trebuie să mergem acolo și să vedem cum au făcut ei. E adevărat că au avut niște avantaje , au avut autostradă mai aproape, au avut o distanță mai mică de Occident, lucrurile vin și la noi. Vine autostrada, dar vine târziu. Sunt și niște drumuri la noi, e adevărat foarte, foarte târziu”, a precizat Valeriu Iftime.

Candidatul PNL la Consiliul Județean Botoșani a declarat că sunt trei lucruri importante care trebuiesc făcute în județ: masterplanul la apă, la gaz și crearea de locuri de muncă.

Să analizăm proiectul la apă , după masterplanul de alimentare cu apă al județului. Trebuie să ne gândim foarte serios la masterplanul pe gaz. Noi avem nevoie de locuri de muncă. Tragedia familiei romanesti și nu numai, dar mai ales a zonei noastre, este că desfacem familii, că pleacă oamenii”, a adăugat Valeriu Iftime.

El a transmis totodată și un mesaj angajaților din Consiliul Județean.

Tot se spune că, știți, dacă va veni Iftime la Consiliul Județean, nu știu câți oameni pleacă acasă. Nimeni nu pleacă acasă! Eficientizăm totul. Unui angajat trebuie să știi ce să-i dai să muncească. Sunt absolut convis că dacă ai mulți oameni faci multe fapte, multe lucruri, dar trebuie să faci ceea ce este util și când trebuie. Sunt foarte multe lucruri făcute într-o poză. Eu când aud că, și mă uitam la tot felul de poze, că am făcut o punte, am făcut un canal, doamna președinte e acolo, am mai sfinți o biserică. Foarte bine, dar lucrurile esențiale parcă nu sunt făcute”, a precizat Iftime.

El a cerut botoșănenilor să meargă la vot și să voteze cu cine vor, numai să iasă și să schimbe ceva în județ.

Eu spun botoșănenilor să  voteze, să vină la vot. Este esențial să votăm, să aleagă și să voteze cu cine vor dumnealor, dar să votați. Ieșiți la vot, oameni buni, schimbați ceva și gândiți-vă că ce avem acum va fi și mai rău dacă nu luăm măsuri urgente!”, a mai spus Valeriu Iftime.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

One thought on “Valeriu Iftime spune că va aduce investitori la Botoșani, dacă va fi ales președinte de Consiliu Județean. Mesajul transmis angajaților CJ

  1. Corect ! Să sperăm că dacă veți veni la CJ, nu o să faceți cum a făcut Federovici, să vă aduceți toate rudele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *