Dramă într-o familie din Botoșani după dispariția unei adolescente de 17 ani. Iubitul acesteia face dezvăluiri uluitoare

O familie din Botoșani trece printr-o dramă continuă. Nepoata Lăcrămioarei a fugit de acasă, iar de atunci tot ce a făcut a fost să o caute. Femeia este disperată și speră cu orice preț că o va găsi. Lăcrămioara a făcut declarații dureroase. Cunoscuții au sunat-o de nenumărate ori, însă telefonul ei ar fi închis. Există mai multe detalii care dau de gândit tot ce s-a întâmplat.

Ceea ce înregunează misiunea de a o găsi este faptul că toate camerele de supraveghere au fost oprite în seara în care adolescenta de 17 ani a plecat de acasă. Așadar, nimeni nu știe unde ar putea să o găseasc sau alături de cine ar fi putut să fugă de acasă.

Bunica ei nu găsește nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, spunând că avea o situație bună acasă și avea rezultate bune la școală.

”Nu știm nimic, probabil tot pe Internet l-a găsit și pe băiatul acesta. Unde e plecată, cu cine e plecată, nu știm. Era un băiat, dar de unde și cum nu prea se știe. Nu a venit niciodată, nu l-am văzut niciodată. Fara buletin a plecat. Eu știu că nu a avut nicio ceartă. Au fost camere de supraveghere, dar nu au înregistrat nimic, pentru că au fost scoase”, a declarat Lăcrămioara, la Acces Direct.

Plecarea adolescentei nu ar fi fost întâmplătoare, ci un gest premeditat. Deși camerele de supraveghere au funcționat până în seara dispariției, în momentul în care nu a mai fost găsită, acestea au fost dezactivate. Așadar, camerele de supraveghere nu au înregistrat nimic.

”Mergeau camerele înainte. Atunci, în ziua aceea, le-a dezactivat. Camera bate către poartă și de asta cred că a dezactivat-o”, a mai spus bunica fetei.

Contactat de reporterii Acces Direct, iubitul fetei care a dispărut a făcut declarații incredibile, spunând că tânăra a stat o perioadă la el și voia să anunțe poliția. Fata ar fi fost luată de DGASPC de la Poliția Fălticeni, și ar fi ajuns într-un centru de copii din Suceava.

”Dânsa nu prea avea baterie la telefon. Am încercat să dau astăzi de ea și nu mi-a răspuns. Ea mereu se plângea. Nu că ar fi bătut-o în fiecare zi, dar mereu era chestia: Băi, m-au bătut părinții (…)”, a declarat iubitul fetei, la Acces Direct.

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *