Primăria Botoşani, jucată la pariuri! Ce cote au la casele de pariuri principalii candidaţi la funcţia de primar!

Miza alegerilor locale care vor avea loc pe 9 iunie în municipiul Botoşani a stârnit interesul unei cunoscute casă de pariuri din România. Este vorba de Casa pariurilor, care i-a cotat pe patru dintre candidaţii la funcţia de primar.

Este vorba de Cătălin Flutur (PNL), Cosmin Andrei (PSD), Raluca Ştefania Curelariu (ADU) şi Cătălin Silegeanu (AUR), pe care pasionaţii de pariuri pot miza.

Cătălin Flutur şi Cosmin Andrei sunt cotaţi cu cele mai mari şanse de câştig, aducându-le pariorilor cele mai mici venituri. Cota fiecăruia dintre ei este de 1.90. În schimb, Raluca Ştefania Curelariu are o cotă de pariuri de 15, iar Cătălin Silegeanu de 20. Asta înseamnă că, în cazul în care un jucător pariază pe Flutur sau Andrei, iar unul dintre cei doi este victorios, câştigul oferit de Casa Pariurilor este de 1,9 ori mai mare decât suma jucată. La Curelariu câştigul ar fi de 15 ori mai mare, iar la Silegeanu de 20 de ori.

Ceilalţi trei candidaţi, respectiv Remus Dăscălescu, Marian Jurgiu şi Mihaela Stoiciuc nu sunt luaţi în calcul cu şanse de câştig.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Zeci de femei din Botoșani vor să ajungă primar! Câte candidate la primării avem la alegerile locale din 9 iunie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *