FOTO Două blocuri de locuințe din municipiul Botoșani vor intra în renovare energetică. Vezi din ce zone!

Două blocuri de locuințe din municipiul Botoșani vor intra în renovare energetică. Primăria Botoșani anunță că au fost semnate contractele de lucrări pentru clădirile rezidențiale multifamiliale de pe strada Grivița nr. 2 (sc. A-B) și Calea Națională nr. 55 (sc. A-E).

Potrivit sursei citate, vor fi executate lucrări de: reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii/ a sistemului de încălzire și furnizare a apei calde de consum, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu instalarea/reabilitarea/modernizarea sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalațiilor de iluminat, implementarea sistemelor de management energetic integrat și a sistemelor inteligente de umbrire pentru sezonul cald, modernizarea sistemelor tehnice

Valoarea totală a celor două investiții, asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), este de 11,6 milioane de lei. Cele două blocuri vor completa lista clădirilor deja intrate în reabilitare energetică (strada Independenței). În total, în municipiul Botoșani vor fi deschise 9 șantiere privind renovarea energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *