Un bărbat din Botoșani s-a ales cu două amenzi usturătoare din cauza mizeriei și a tupeului

Un bărbat din Botoșani s-a ales cu două amenzi usturătoare din cauza mizeriei și a tupeului. Bărbatul de 67 de ani, care locuiește într-un bloc de pe Calea Națională nr.66, a transformat o parte din parcarea de lângă bloc în proprietate privată în care depozita tot felul de gunoaie. 

Pe 15 mai, polițiștii au intervenit și au constatat că V.P., în vârstă de 67 ani, deși a mai fost sancționat, continuă să depoziteze deșeuri – carton, fier, aparatură nefuncțională pe domeniul public, în parcarea adiacentă blocului de locuințe, zona având un aspect insalubru.

„Având în vedere prevederile H.C.L. nr. 355/2011 și aspectele constatate a fost dispusă sancționarea contravențională cu amendă, în cuantum total de 600 lei. Totodată, a fost solicitat și sprijinul lucrătorilor S.C. Urban Serv S.A. pentru a ridica deșeurile adunate pe domeniul public. Întrucât, la apariția angajaților societății de salubritate numitul V.P. a început să amenințe cu acte de violență, să profereze injurii și expresii jignitoare, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1000 lei potrivit Legii nr. 61/1991”, precizează Poliția Locală.

 

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *