17 proprietăți din Botoșani transformate în depozite de gunoi. Polițiștii i-au amendat pe proprietari

Nu mai puțin de 17 proprietăți din municipiul Botoșani au fost transformate în depozite de gunoi, iar proprietarii s-au ales cu amenzi pentru neglijența de care au dat dovadă. În perioada 07.-23.05.2024, polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au desfășurat activități pentru identificarea şi sancționarea persoanelor care abandonează deșeuri menajere pe domeniul public/în coșurile stradale și a celor care nu își întrețin corespunzător proprietățile, prin activități de curățare a vegetației crescute și igienizare.

Ca urmare a activităților desfășurate au fost identificate 17 proprietăți neîntreținute în diferite zone ale municipiului: str. Bujor, str. Busuiocului, str. Adrian Adamiu, str. Ion Simionescu, str. C. V. Tomoroveanu, str. Dimitrie Rallet, Aleea Nouă.

Polițiștii locali au aplicat un număr de 10 sancțiuni contravenționale cu amendă în cuantum total de 5.700 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 355/2011 privind normele de gospodărire, înfrumuseţare, păstrare a ordinii şi curăţeniei în municipiul Botoşani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *