O instituție publică din Botoșani a scos la concurs cinci posturi. Ce angajează!

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani a scos la concurs nu mai puțin de cinci posturi. Astfel, în cadrul Serviciului intervenţii, avarii, drumuri şi întreţinere curentă a fost scos la concurs un post de șef serviciu.

Condiții specifice de participare la concurs : studii superioare: în domeniul științe inginerești, domeniul de licență:inginerie civilă, vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: minim 5 ani

De asemenea, a fost vacantat un post contractual muncitor calificat treapta I în cadrul bazei Botoșani.  Nivelul studiilor: studii medii sau generale, vechime în specialitatea studiilor: minim 3 ani și 6 luni.

Direcția mai caută muncitor calificat treapta I în cadrul bazei Trușești. Nivelul studiilor: studii medii sau generale, vechime în specialitatea studiilor: minim 3 ani și 6 luni.

În cadrul compartimentului aprovizionare, administrativ este disponibil un post vacant contractual de muncitor calificat. Nivelul studiilor: studii medii sau generale, vechime în specialitatea studiilor: minim 3 ani și 6 luni.

În cadrul compartimentului mecanizare este scos la concurs un post vacant contractual de șofer treapta I. Nivelul studiilor: studii medii sau generale, vechime în specialitatea studiilor: minim 3 ani și 6 luni, permis de conducere: B,C,E.

Data limită de depunere a dosarelor este 6 iunie, proba scrisă are loc pe 14 iunie, iar interviul pe 19 iunie.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *