Tragedie! Un bărbat din Botoșani a murit după ce a fost călcat de o mașină

Un bărbat din județul Botoșani, care a fost călcat de o mașină, a murit la spital. Este vorba de un bărbat în vârstă de 77 de ani, peste care, în cursul dimineții de miercuri, a trecut o utilitară. Gravul accident a avut loc în comuna Trușești. Victima a fost călcată efectiv de o autoutilitară care ieșea cu spatele dintr-o curte în care intrase pentru a descărca niște saci cu ciment. Șoferul nu a văzut pietonul și a trecut cu roțile peste acesta.

Botoșăneanul a fost transportat în stare stabilă în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati Botoșani, însă, pe parcursul investigațiilor, starea acestuia s-a degradat și a fost intubat. La computerul tomograf au ieșit multiple leziuni, printre care volet costal, fractură de stern, important emfizem subcutanat, multiple hematoame subgaleale, iar cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență din Botoșani au vrut să îl transfere la Iași.

Elicopterul SMURD a fost chemat pentru preluarea pacientului, însă transferul a fost anulat, din lipsă de paturi libere la Clinica de Neurochirurgie din Iași. Din păcate, organismul botoșăneanului a cedat, fiind declarat decesul.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Sfârșit tragic! Botoșăneanul rănit în accidentul de motocicletă de la Bucecea a murit la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *