FOTO Echipa de fete a Liceului din Vorona a reprezentat zona Moldovei la turneul final al ONSȘ Cupa Tymbark Junior U12

Echipa de fete a Liceului din Vorona a reprezentat zona Moldovei la turneul final al ONSȘ Cupa Tymbark Junior U12. Stadionul ”Constantina Diță” din Târgu Jiu a fost gazda ediției din acest an a turneului final al ONSȘ Cupa Tymbark Junior. Timp de patru zile, în perioada 19-22 mai 2024, cele mai bune școli din țară la categoriile U10 și U12, băieți și fete, s-au  duelat pentru medaliile de campioni.

Echipa din Vorona și-a asigurat prezența la această ultimă etapă după un parcurs extraordinar la nivel de județ și de zonă, având privilegiul de a reprezenta zona Moldovei la această compețiție.

În prima zi a competiției, echipa formată din: Acasandrei Alessia, Ciocoiu Ecaterina, Cojocariu Ștefania, Irimia Miruna, Pricope Georgiana, Aecoboaei  Alessia – Ioana, Brehuescu Andreea -Maria, Onofrei Lavinia, Achelariței Ioana, Munteanu Teodora, Bălăreu Sonya, Baciu Maria, condusă de către prof. Roșu Mihai  a câștigat grupa, reușind să obțină punctajul maxim de 9 puncte.

În semifinală, după o luptă strânsă, echipa Școlii Gimnaziale Nr.113 – Bucuresti a învins echipa voronencelor. Finala mică a fost pierdută de fetele din Vorona la loviturile de departajare.

Totuși, locul IV muncit de micuțele fotbaliste este un semn că sportul rege nu este doar pentru băieți. Cu siguranță, pentru fetele de la Vorona a fost o experiență extraordinară.

La finale au fost prezenți Miodrag Belodedici, dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni și ambasador al competiției, Daniel Pancu, fost internațional, în prezent selecționerul naționalei de fotbal U21 și Grzegorz Grabowski, CEO Maspex România.

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *