Un bărbat din Botoșani a fost evacuat din casă de polițiști după ce i-a făcut scandal soției

Un bărbat din Botoșani a fost evacuat din casă de polițiști după ce i-a făcut scandal soției. Incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, când polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, de 40 de ani, din comuna Cristești, pentru faptul că a avut un comportament agresiv față de soția sa.

Ordinul de protecție a fost emis pe o perioadă de 5 zile, iar bărbatul a fost evacuat din locuință, având totodată obligația de a păstra o distanță de minim 100 de metri față de victimă. În situația în care nu sunt respectate aceste obligații, se vor demara cercetări pentru infracțiunea de încalcare a ordinului de protecție, iar față de bărbat poate fi dispusă o măsură privativă de libertate, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie – lovire sau alte violențe, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

Urmăreşte-ne pe Google News!

A băut până n-a mai știut de el și a urcat la volan. Un bărbat din Botoșani a fost prins de polițiști cu o alcoolemie uriașă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *