A băut până n-a mai știut de el și a urcat la volan. Un bărbat din Botoșani a fost prins de polițiști cu o alcoolemie uriașă

Un bărbat din Botoșani a băut până n-a mai știut de el, apoi a urcat la volan. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, miercuri, pe Calea Națională, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 56 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valorea rezultată fiind de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiuunii de conducere sub influența alcoolului”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Învățătoarea din Botoșani, care iese din tipare. A pregătit o oală întreagă cu sarmale pentru elevii săi după un mesaj care i-a ajuns la suflet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *