Bursă instituită în amintirea botoșăneanului mort în accidentul tragic de pe DN 24

O bursă va fi instituită în amintirea botoșăneanului mort în accidentul tragic de pe DN 24. Irinel Sacu era director tehnic la Rodbun, iar compania va institui o bursă de cercetare în memoria sa. Botoșăneanul a fost apreciat de colegii alături de care a lucrat, datorită ambiției și profesionalismului de care a dat dovadă în proiectele în care a fost implicat. A lucrat intens pentru ca aceste proiecte să prindă viață și să ajute agricultura românească.

Irinel Sacu a ocupat funcția de director tehnic în cadrul Rodbun. A decedat alături de încă două persoane, duminică (19 mai 2024), în urma unui accident rutier. Nefericitul eveniment s-a petrecut în județul Vaslui, pe DN 24.

„Prin pasiunea sa pentru agricultuă, Irinel Sacu a câștigat admiratia și respectul celor alături de care a muncit. Orele lungi de serviciu au trecut mai ușor pentru că a avut parte de o familie înțelegătoare, care l-a sprijinit în tot ce a întreprins în parcursul său profesional”, susțin cei de la Rodbun.

Pentru a-i cinsti memoria, conducerea Rodbun Grup a decis să instituie „Bursa Irinel Sacu pentru cercetare agricolă”. Această bursă va fi creată cu un scop precis: un tânăr student în agronomie va continua proiectele începute de Irinel Sacu, bineînțeles, având tot suportul viitorilor colegi din Rodbun.

“Sperăm că Irinel îl va îndruma de acolo, de sus, mândru de diferența pe care a făcut-o în lume, alături de noi”, au transmis reprezentanții Rodbun Grup.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Doi soți din Botoșani și-au cumpărat o masă și niște scaune de la un magazin de mobilă. Când au ajuns acasă și-au pus mâinile în cap când s-au uitat la scaune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *