O tânără de 23 de ani, cel mai tânăr candidat la primărie din Botoșani. Vezi primul lucru pe care l-ar schimba dacă ar ajunge primar!

O tânără de 23 de ani este cel mai tânăr candidat la o primărie din județul Botoșani. Narcisa Sacu vrea să conducă comunitatea din Nicșeni, iar în acest sens și-a depus candidatura din partea Alianței Național- Creștină. Narcisa lucrează în contabilitate, la o firmă privată, dar își dorește să studieze și Administrația Publică.

Ideea de a candida i-a venit în urmă cu un an de zile, după ce a devenit membru al formațiunii politice pe care o reprezintă și speră să convingă cât mai mulți locuitori că merită să fie liderul comunității. Asta chiar dacă se izbește de o oarecare reticență din partea multora deoarece este foarte tânără și nu are experiență în acest sens.

„Este o funcție foarte importantă, dar totodată sunt și foarte multe schimbări care trebuie făcute, poate nu sunt în putere să le fac pe toate, dar măcar să încep. Eu sper că sunt câțiva oameni care au încredere că putem face ceva. Am o diplomă de tehnician în agricultură, am terminat un curs de contabilitate, momentan lucrez în acest domeniu la o firmă privată și anul acesta m-am gândit să mă înscriu chiar la administrație publică”, ne-a declarat Narcisa Sacu.

Potrivit acesteia, primul lucru pe care l-ar face dacă ar ajunge în scaunul de primar ar fi să determine angajații Primăriei să interacționeze mai mult și mai bine cu cetățenii.

„Aș schimba comportamentul oamenilor din Primărie! Chiar dacă unii oameni mai în vârstă consideră că tineretul e nerespectuos, cred că și la ei există o problemă, nu doar la noi. Și aș vrea să nu mai fie diferențele acestea de clase, că unul e mai înstărit, că unul e mai avut. Eu, mai ales de când am devenit mamă, iubesc mult copiii, îndrăgesc bătrânii și cred că ar trebui puși pe primul loc și tratați cu o diferită atenție”, spune tânăra candidată la primărie.

Narcisa are un copilaș, iar la Nicșeni a ajuns urmându-l pe tatăl copilului său, alături de care vrea să își construiască un viitor acolo.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *