Fuego: Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani

Celebrul artist Fuego este mândru de originile sale botoșănene. Paul Surugiu, de 47 de ani, a făcut recent, la Iași, o declarație în acest sens. Potrivit artistului, tatăl său este din județul Botoșani.

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz”, a declarat Fuego.

Artistul are rude în județul Botoșani și a vizitat județul de mai multe ori, a avut mai multe concerte, dar a și promovat tinere speranțe de aici, precum Rareș Prisacariu.

Consider că este foarte important ceea ce cânți, iar mesajul cântecelor mele este un mesaj simplu, romantic, sunt mesaje dedicate părinților, bunicilor, acestei țări minunate, nu întâmplător m-am îmbrăcat în portul din zona din care vin eu. Eu sunt împlinit că am ajuns în mijlocul moldovenilor, că eu sunt jumătate moldovean, eu sunt născut în Transilvania, dar iubesc Moldova pentru că o parte din familie e născută aici, la Botoșani”, a spus artistul în cadrul evenimentului de la Iași.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *