Produs din carne, retras de la comercializare din mai multe magazine din Botoșani. Nu-l consumați dacă l-ați cumpărat!

Un produs din carne a fost retrase de la comercializare din mai multe magazine din Botoșani. Societatea Industrializarea Carnii Kosarom S.A. a inițiat retragerea de la comercializare a unui produs cu suspiciune de prezență a unui corp metalic strain.  Este vorba despre toba poliamidă vid, Lot/DLC: 42404294096 / 25.05.2024 (piata interna).

În cazul lotului vizat, nu se poate exclude prezența corpului strain în produs. Prin urmare, clienții nu trebuie să consume sub nici o formă produsul care face obiectul acestei rechemări. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, producătorul Industrializarea Carnii Kosarm S.A. a reacționat fără întârziere și a retras acest produs de la vânzare.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Kosarom sau la magazinul de unde a fost achizitionat, iar contravaloarea acestuia va fi restituită chiar și fără prezentarea bonului fiscal. Această rechemare vizează exclusiv produsul ”Toba poliamida vid” cu termenul de valabilitate _25.05.2024 din lotul 42404294096.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *