Angajări la o primărie din județul Botoșani. Două posturi au fost scoase la concurs

primarie sigla generic, stiri, botosaniPrimăria oraşului Ştefăneşti a scos la concurs două posturi spre a fi ocupate. Astfel, primăria caută să angajeze un asistent medical debutant, în cadrul structurii Unitate de îngrijire la domiciliu –Compartiment Centru de zi pentru persoane.

Condiții impuse: absolvent al Școlii postliceale sanitare cu diplomă în specialitatea de asistent medical generalist;  vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului nu se solicită,  să prezinte certificat de membru O.A.M.M.R.; să prezinte aviz anual pentru exercitarea profesiei de asistent medical generalist.

De asemenea, a fost scos la concurs și un post de agent agricol debutant  în cadrul Compartimentului Agricol Serviciul Urbanism, Agricol și Achiziții.

Nivelul studiilor: absolvent cu diplomă de bacalaureat al unei instituţii de învăţământ de nivel liceal;  vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului nu se solicită,  cunoştinţe de operare pe calculator: nivel minim,  disponibilitate la lucrul pe teren.

Dosarele de concurs se depun până pe 29 mai, proba scrisă are loc pe 6 iunie, iar interviul pe 10 iunie.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *