Reţea de gaz extinsă în comuna Mihai Eminescu. Lucrările se ridică la 20 de milioane de lei

Primăria Mihai Eminescu va implementa un proiect privind extinderea reţelei de gaz în localităţile de pe raza comunei. Primarul Verginel Gireadă a semnat, joi, contractul privind „Extindere sistem de distribuție gaze naturale în localitățile din cadrul comunei Mihai Eminescu”, a cărui valoare este de 20.000.000 de lei.

Tot joi a fost semnat şi contractul pentru înfiinţarea reţelelor de apă şi canalizare în comuna Mihăileni. De altfel, ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat 52 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 690.835.997,86 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează atât modernizarea drumurilor de interes local, cât și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de epurare și a sistemelor de distribuție a gazelor naturale.

”Aceste proiecte li se alătură celorlalte 3.416 contracte semnate până în prezent, pentru dezvoltarea localităților și creșterea calității vieții oamenilor”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *