Finanţare de 13,5 milioane de lei pentru o primărie din Botoşani pentru construcţia reţelei de apă şi canalizare

retea canalizare, stiri, botosaniO primărie din judeţul Botoşani a obţinut o finanţare de 13,5 milioane de lei pentru pentru construcţia reţelei de apă şi canalizare. Este vorba de Primăria comunei Mihăileni, care a obţinut banii în baza unui proiect depus prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Contractul pentru „Sistemul integrat de alimentare cu apă, rețele de canalizare și stație de epurare în comuna Mihăileni, județul Botoșani”, a fost semnat, joi, de primarul comunei Mihăileni, Laurenţiu Barbacaru, şi ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian-Ioan Veștea.

La nivel naţional au 52 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 690.835.997,86 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează atât modernizarea drumurilor de interes local, cât și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de epurare și a sistemelor de distribuție a gazelor naturale.

”Aceste proiecte li se alătură celorlalte 3.416 contracte semnate până în prezent, pentru dezvoltarea localităților și creșterea calității vieții oamenilor”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *