Patru posturi de medici școlari scoase la concurs de o instituție publică din Botoșani

foto: Profimedia Images

Direcția de Asistență Socială Dorohoi  organizeaza  concurs,  pentru ocuparea a 4 functii contractuale de executie,   vacante de  medici scolari  cu jumatate de norma, pe durata  nedeterminata, specializarea medicina generala/medicina de familie/pediatrie, in cadrul Serviciului de beneficii  sociale, Compartimentul Asistenta Medicala Scolara.

Posturile sunt  unice, deoarece  Cabinetul Medical Scolar nr. 3 arondat Colegiului National Grigore Ghica Dorohoi este structura nou infiintata si Cabinetul Medical Scolar nr. 4  arondat Scolii Profesionale Speciale Ion Pilat Dorohoi nu are  medic angajat.

Conditii specifice: absolvent de medicina cu diploma de licenta, specializarea medicina generala/medicina de familie/pediatrie, cu drept de libera practica,  certificat de medic specialist in specialitatea generala/medicina de familie/pediatrie, certificat de membru Colegiul Medicilor din Romania cu viza pe anul in curs.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în perioada 21.05.2024 – 03.06.2024, ora 16.00, la sediul Directiei de Asistenta Sociala Dorohoi (10 zile lucrătoare de la data publicării anunțului), proba scrisă a concursului are loc pe 11 iunie iar proba practică pe 17 iunie.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *