Ce spune Bogdan Andone despre prelungirea contractului cu FC Botoșani: Vreau să rămân…

FC Botoșani a pierdut în fața celor de la Oțelul Galați, scor 0-2, și vor juca barajul cu CS Mioveni. FC Botoșani a reușit să se salveze momentan de la retrogradare după ce a încheiat sezonul pe poziția a opta și va disputa barajul cu CS Mioveni pentru menținerea în primul eșalon.

Bogdan Andone și-a început discursul lăudându-și fotbaliștii, chiar dacă nu s-au salvat direct de la retrogradare, dat fiind faptul că nimeni nu mai dădea nicio șansă moldovenilor.

„Felicitările trebuie să meargă către băieți, au muncit foarte mult, au fost momente dificile, cred că a fost cel mai nebunesc play-out din ultimii ani. Cred că nimeni nu se aștepta la echipele retrogradate. Băieții mei trebuie felicitați pentru că fiecare joc a fost cu sabia deasupra capului. Fiecare joc pierdut era un pas spre Liga 2, dar au avut tăria de caracter să creadă că putem îndeplini obiectivul. Locul de baraj era cel mai realist obiectiv.

Presiunea și-a spus cuvântul, îi înțeleg pe băieți, am trecut și eu prin astfel de momente. Sunt puțin îngrijorat cu privire la atitudine, puțină frică, nu îmi explic acest lucru. Domnul Valeriu Iftime mi-a spus de săptămâna trecută că ar vrea să avem o discuție, dar, până când nu știm exact care e situația, vreau să rămân concentrat pe ce am de făcut cu echipa și nu vreau să avem nicio discuție. Nici timpul nu îmi permite să avem alte discuții”, a spus Bogdan Andone la Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *