Cornel Șfaițer le-a avertizat pe Dinamo și FC Botoșani înainte de barajele pentru menținerea/promovarea în Superliga. „Să aibă grijă”

Foto:gsp.ro

Cornel Șfaițer, președintele lui Poli Iași, le-a avertizat pe Dinamo și FC Botoșani înainte de barajele pentru menținerea/promovarea în Superliga.

  • Barajul pentru menținerea/promovarea în Superliga se va disputa în dublă manșă.
  • Dinamo – Csikszereda a fost programat pe 20 mai, de la ora 20:00. Returul de la Miercurea Ciuc are loc o săptămână mai târziu, pe 27 mai.
  • FC Botoșani – CS Mioveni se joacă pe 17 mai, de la ora 20:00. Returul are loc pe 24 mai.

Poli Iași s-a salvat direct de la retrogradare după 2-0 cu Petrolul și privește cu relaxare barajele de menținere/promovare. Șfaițer le-a dat un sfat celor două echipe din Superliga, și anume să nu le trateze de sus pe adversarele din Liga 2.

„Mă bucur că sunt șanse ca 3 echipe din nordul țării să fie în Liga 1. Botoșani și Dinamo să aibă grijă, trebuie să trateze serios meciurile de baraj. Am luat și noi în calcul barajul și nu am fi avut liniște până la finalul celor 180 de minute de joc de la baraj”, a spus Șfaițer, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Sursa: gsp.ro

Google New Urmareste-ne pe Google News

One thought on “Cornel Șfaițer le-a avertizat pe Dinamo și FC Botoșani înainte de barajele pentru menținerea/promovarea în Superliga. „Să aibă grijă”

  1. Lasati ca stie mafiotul Iorgulescu sa faca cartile si sa ramana Dinamo ,abia atunci se asigura de linistea lui si a lui fii-su ,nu mai vorbesc si de grecoteiul de la CCA,se spune ca ,,de greci sa te feresti si cand iti fac daruri ” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *