Tristețe fără margini după moartea fetei de 19 ani din Botoșani. „Era o fată cuminte, credincioasă, o știa tot satul. Nu era în depresie”

Moartea fetei de 19 din satul Băiceni, comuna Curtești, a stârnit un val de reacții din partea localnicilor. Oamenii spun că, deși a recurs la acest gest, Carmen era o fată credincioasă, liniștită, dar care provenea dintr-o familie dezorganizată. Mama a plecat de acasă, de când era mică, iar ea a fost crescută mai mult de bunica sa.

Carmen a fost găsită spânzurată, iar cadrele medicale nu au mai putut să o salveze. Poliția a început o anchetă, iar luni, Carmen a fost dusă de la morgă direct în cimitirul din localitate, acolo unde au așteptat-o foștii colegi de școală, dar și mulți consăteni care au auzit de tragedie.

„Fata asta era o fata cuminte, respectuoasa și credincioasă, o știe tot satul și colegii ei. O fata crescută de bunica ei, ca și sora ei.! Nu vă e rușine să mințiți și să dați vina întotdeauna pe mort! Uite cum o îngroapă și unde, ca pe un câine sub gard… O fată cuminte și credincioasă!  Nu avea cuie să se plângă. Bunica a crescut-o și ea îi oferea respect pentru tot ce a făcut pentru ea!”, este mesajul unei femei din Băiceni, care susține că fata nu ar fi avut motive să se sinucidă.

Tânăra a fost găsită spânzurată, sâmbătă, într-un copac din gospodărie, din localitatea Băiceni, comuna Curtești. Carmen Brînzei era absolventă a Colegiului Național „Octav Onicescu” din Botoșani. În ziua fatidică, ea a fost găsită fără suflare de o rudă, care a cerut ajutor.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Polițiștii au început o anchetă în acest caz și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Aceștia urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia.

Ferească Dumnezeu de așa nenorocire. Despre depresie ce sa mai zic, este foarte greu de dus aceasta boală. Nu doresc nimănui sa ia contact cu depresia! Este parsiva te zdruncina din toate încheieturile. Dumnezeu sa o ierte!”.

 

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *