Doi băieți din Botoșani, câștigători la Gala Top Child Performance. Rareș a obținut marele trofeu

Doi băieți din Botoșani, nominalizați la Gala Top Child & Young Performance, au fost desemnați câștigători la categoriile pentru care au concurat. Rareș Prisacariu a obținut troferul Top Child Performance și distincția „Vocea Copiilor din România”.

„Mă bucur că, prin activitățile pe care le desfășor, mesajele mele pot fi vocea unei generații, iar aprecierea dumneavoastră mă determină să urmez, tot mai mult, drumul frumos pe care l-am ales”, a spus Rareș, care recent s-a mutat cu familia în București.

De asemenea, Luca Lucian Lazăr a obținut premiul „Cel mai complet artist în devenire”, în cadrul aceleiași gale.

„Sunt foarte bucuros, că prin activitatea mea am reușit să transmit publicului ceea ce-mi doresc să ajung cu adevărat, un artist complet!”, a spus Luca.

Cine este Luca Lazăr

Luca Lazăr, pasionat de muzică și teatru, spne că se simte foarte mândru și onorat că activitatea sa artistică este apreciată de către oameni importanți din industria muzicală și showbiz precum Monica Anghel, Adriana Trandafir, Catrinel Dumitrescu, Tania Budi, Luminița Anghel, Paula Seling, BIBI, Cezar Ouatu, Bogdan Negroiu, Laurentiu Cazan, Dan Helciug, Andrei Tudor, Bogdan Ota, Gelu Graur, Erica Moldovan, Vlad Baba, dar cel mai mult îl bucură că își găsește împlinirea în a fi aclamat de publicul adolescentin la fiecare apariție.

In ultimii 2 ani a fost invitat să cânte la numeroase evenimente și s-a evidențiat ca un viitor artist complet, scena fiind locul unde se simte extraordinar si captivează audiența cu talentul, carisma și atitudinea sa.

A cântat la Beraria H, Iunifest by Itsy Bitsy, Kidsfiesta, Octoberfest 2023 București, Festivalul Sara Pe Deal, Zilele Orașului Botoșani, Balul oamenilor de afaceri, în deschiderea concertului lui Laurențiu Cazan, Insieme Music School Baia Mare si a reușit să creeze spectacol la fiecare apariție în calitate de invitat la Balurile Bobocilor și la evenimentele Preuniversitaria de la mai multe licee. Studiază canto, pian dar și actoria la Școala Populară de Arte „George Enescu”, fiind premiat la multe concursuri si festivaluri naționale și internaționale printre care amintim câteva mai importante:

-Trofeul de Popularitate FIICO 2023, organizat de Cezar Ouatu)

-Premiu la Excentrip și Sunetul Lunii 2023 organizate de Bogdan Negroiu

-Trofeul Starurile României 2022

-Trofeul Best Voice of România 2022

-Trofeul Junior Star Volare Piatra Neamț

-Trofeul Junior Star Cheia Sol Botoșani

-Premiul Cel mai bun actor in rol secundar la Festivalul Național de Teatru pentru Elevi „George Constantin”, Palatul Național al Copiilor București.

Cine este Rareș Prisacariu

Rareș are 8 ani, este elev în clasa a 2-a, s-a născut la Botoșani, dar acum locuiește la București. Își dorește sa devină actor de aceea studiază la Academia Studiourile Buftea. În egală măsură, este pasionat de jurnalism și lumea televiziunii, urmând cursurile unei școli tv alături de Carmen Ivanov.

Este câștigătorul celei de-a 13-a ediții, Românii au talent, difuzată la PRO TV, a fost prezent și în alte emisiuni de televiziune, la TVR 2 în calitate de invitat în emisiunea „Drag de România mea” dar și în calitate de co-prezentator, alături de Cătălin Măruță, în emisiunea pe care acesta o moderează. De asemenea, a participat în emisiunea Copiii spun, moderată de Virgil Ianțu, cu un monolog impresionant.

Este Ambasador Cultural al revistei pentru copii și tineret „Dimineața Cuvintelor”, revistă apărută sub egida Uniunii Scriitorilor din România. Participă, în calitate de speaker, la conferințe și evenimente culturale, iar recent a fost invitat la Galele „Citește și Dăruiește”, este invitat în calitate de prezentator de evenimente sau festivaluri, are experiență de voice over.

Este colaborator al Centrului Internațional Academic „Mihai Eminescu”, Chișinău, unde participă în diverse proiecte educaționale și culturale. A primit foarte multe distincții și premii pentru activitatea culturală și artistică iar mediul academic consideră că este o adevărată revelație pentru generația tânără.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *