Rareș Prisacariu, nominalizat la Premiul special „Vocea copiilor din România”

Rareș Prisacariu a fost nominalizat la Premiul special „Vocea copiilor din Români”, la Gala Top Child Performance.  Rareș are 8 ani, este elev în clasa a 2-a, s-a născut la Botoșani, dar acum locuiește la București. Își dorește sa devină actor de aceea studiază la Academia Studiourile Buftea. În egală măsură, este pasionat de jurnalism și lumea televiziunii, urmând cursurile unei școli tv alături de Carmen Ivanov.

Este câștigătorul celei de-a 13-a ediții, Românii au talent, difuzată la PRO TV, a fost prezent și în alte emisiuni de televiziune, la TVR 2 în calitate de invitat în emisiunea „Drag de România mea” dar și în calitate de co-prezentator, alături de Cătălin Măruță, în emisiunea pe care acesta o moderează. De asemenea, a participat în emisiunea Copiii spun, moderată de Virgil Ianțu, cu un monolog impresionant.

Este Ambasador Cultural al revistei pentru copii și tineret „Dimineața Cuvintelor”, revistă apărută sub egida Uniunii Scriitorilor din România. Participă, în calitate de speaker, la conferințe și evenimente culturale, iar recent a fost invitat la Galele „Citește și Dăruiește”, este invitat în calitate de prezentator de evenimente sau festivaluri, are experiență de voice over.

Este colaborator al Centrului Internațional Academic „Mihai Eminescu”, Chișinău, unde participă în diverse proiecte educaționale și culturale. A primit foarte multe distincții și premii pentru activitatea culturală și artistică iar mediul academic consideră că este o adevărată revelație pentru generația tânără.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *