O artistă îndrăgită, fostă solistă la Orchestra ”Rapsozii Botoşanilor”, la 82 de ani: „Sunt măritată cu Facebook-ul! Știți ce telefon am eu?”

Foto RomaniaTV

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. Ajunsă la venerabila vârstă de 82 de ani, artista nu se dezice de noile tehnologii.

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră, și asta datorită vocii sale speciale, dar și a carismei de care dă dovadă de fiecare dată. Chiar dacă a a ajuns la impresionanta vârstă de 82 de ani, cântăreața este activă pe rețelele sociale, unde comunică cu fanii ei.

„Sunt măritată cu Facebook-ul! Știți ce telefon am eu? (model vechi de Nokia, cu taste – n.red.Ăsta pică de la etaj și merge, patru zile dacă nu l-am aruncat, încă merge. Pruncul meu, care lucrează, că dintr-o cântăreață și dintr-un ziarist nu putea să iasă ceva normal: ‘Mamă, scoți așa ceva?!’. Da, râde lumea puțin când mă vede ce scot, dar nu-mi pasă, asta-s eu. Păi nu port eu catrință și opincă de pe alte vremuri. Dar sunt bine, știu că nu mă minte și cineva îmi spune: ‘Știi că după ăsta nu poți să fi urmărită?’. Urmărită de cine? Ce să vadă? N-am știut, da.

Asta nu înseamnă că nu am o tabletă, că doar sunt măritată cu Facebook-ul și postez și eu câte o urare, câte ceva. În general, mă caută cei care își bucură sufletul cu cântecul, că sunt din Bucovina sau chiar din țară, dar și eu am grijă ce urez și ce cântece pun. Nu la întâmplare, nu orice. Mă laud, așa e? Nu știu, să-mi treacă ziua, și dacă pot bucura sufletul cuiva, o fac cu toată inima, nu fac numai reclamă”, a dezvăluit Sofia Vicoveanca în podcastul „Te Ascult” moderat de Ilinca Vandici.

O situație deranjantă cu care se confruntă artista este faptul că atunci când merge la biserică oamenii își doresc să facă poze cu ea, chiar în momentele în care și-ar dori să-și regăsească liniștea și pacea interioară, în Casa Domnului.

„Vor poze să faci lângă icoană și eu am zis, eu aici vin să-mi pun sufletul în palme, nu să fac poze, vă rog. Da am spus duhovnicului meu, nu pot veni la biserică, că vedeți ce se întâmplă și m-a înțeles”, a mai spus Sofia Vicoveanca, potrivit RomaniaTV

Cătălin Bordea, primul Paște după divorț, la Botoșani: Mă duc la bunica mea. Nu am mai fost de 12 ani de sărbători la ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *