Situație fără precedent la Botoșani! Un partid și-a retras candidatura la președinția CJ și la funcțiile de membru CJ în ultima clipă

Situație fără precedent înregistrat la Botoșani. Un partid și-a retras candidatura la președinția Consiliului Județean (CJ) și la funcțiile de membru CJ în ultima clipă. Este vorba de Partidul România Mare (PRM), care și-a înregistrat candidaturile la Biroul Electoral Județean aproape de miezul nopții de marți spre miercuri.

Pentru că dosarele nu au fost în regulă, pe parcursul zilei de miercuri reprezentanții PRM au fost puși să le refacă. Din nefericire pentru ei, nu au mai reușit să întocmească dosarele de candidatură așa cum prevede legea, astfel încât la final au fost nevoiți să se retragă din cursă.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, PRM a propus-o pe jurista Daniela Cristina Roșu, însă și candidatura acesteia a fost retrasă.

În cursa pentru președinția CJ au rămas Dănuț Andruș (independent), Valeriu Iftime (PNL), Lucian Trufin (PSD), Eusebiu Cilibiu (AUR) și Cristina Lăcătușu (ADU).

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ei sunt cei șapte candidați pentru funcția de primar al municipiului Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *