Candidaţi puţini la primăriile de oraşe din Botoşani! Cine sunt competitorii la Bucecea, Darabani, Flămânzi, Săveni şi Ştefăneşti

Termenul de depunere a candidaturilor pentru funcţiile de primar la alegerile locale din 9 iunie a expirat, iar în cele cinci oraşe din judeţjul Botoşani s-au înscris candidaţi puţini. Cei mai puţini competitori electorali sunt la Săveni, acolo unde actualul primar, Relu Tîrzioru, va avea un singur contracantidat, respectiv pe Liviu Martiniuc (PNL).

În oraşul Bucecea s-au înscris în cursa electorală actualul primar, Angel Gheorghiu, din partea PSD, dar şi Ovidiu Daniel Hîrtie (PNL) şi Florin Constantin Vișan (AUR).

La Darabani, sunt, de asemenea, trei candidaţi. Primarul în exerciţiu Alin Gîrbaci (PNL) va concura cu Silviu Barbacaru (PSD) şi Ciprian Grigoraș (Alianţa Dreapta Unită – ADU).

La Flămânzi, au fost depuse patru candidaturi de primar. Actualul edil şef, Dan Oloeru candidează din partea PNL, în timp ce Toma Lipciuc va candida din partea PSD. De asemenea, Eusebiu Iftode va candida din partea ADU, iar Aurel Slobodeanu din partea AUR.

La Ştefăneşti candidează primarul actual Florin Buțura (PNL), Raluca Vaipan (PSD) şi Valerian Irinel Lupașcu (AUR).

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ei sunt cei șapte candidați pentru funcția de primar al municipiului Botoșani

Cine sunt cei șase candidați care s-au înscris în lupta pentru Primăria municipiului Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *