Mihai Stoica, ironii la adresa lui Dinamo: „Viața mea o împart alături de Botoșani”

Foto: digi sport

Mihai Stoica nu are milă de Dinamo după ce „câinii” au ajuns la un pas de retrogradare. Reacția managerului general al FCSB după ce Botoșani a învins Petrolul. Mihai Stoica nu i-a uitat pe rivalii de la Dinamo după ce FCSB a câștigat titlul de campioană. Meme îi susține pe cei de la FC Botoșani în lupta pentru evitarea retrogradării.

Mihai Stoica, reacție amuzantă după ce FC Botoșani a lăsat-o pe Dinamo pe loc direct retrogradabil

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a avut o postare cu substrat pe pagina sa de Instagram după ce FC Botoșani a câștigat surprinzător în deplasare la Petrolul Ploiești, scor 1-2.

„Viața mea o împart alături de Botoșani”, a fost textul scris de MM Stoica alături de o poză în care apărea cu Bogdan Andone, antrenorul moldovenilor și fostul tehnician al FCSB.

Oficialul FCSB a făcut aluzie la cântecul galeriei lui FC Voluntari, condusă de celebrul nea Gică: „Viața mea o împart alături de Voluntari”. 

În acest moment, FC Botoșani a urcat până pe locul 12 și are 24 de puncte după 7 etape din play-out. Echipa lui Bogdan Andone se afla pe ultimele locuri, la egalitate de puncte cu Poli Iași și Dinamo, noteaza Fanatik.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Incendiu, noaptea trecută, într-un apartament din municipiul Botoșani. Proprietarul, scos din casă de vecini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *