Bogdan Andone, declarație misterioasă după Petrolul – Botoșani 1-2. Nu vrea să își dezvăluie încă asul din mânecă: „Abia atunci o să vă spun care este secretul din vestiarul nostru”

Botoșani a câștigat pe terenul Petrolului, scor 2-1, în cea de-a 7-a etapă a play-out-ului din Superliga. Bogdan Andone, antrenorul moldovenilor, a dezvăluit când va scoate la iveală marele secret din vestiarul echipei sale.

Bogdan Andone, antrenorul celor de la Botoșani, a dezvăluit unde s-a făcut diferența în meciul cu Petrolul. Tehnicianul formației moldovene crede că spiritul și atitudinea sunt principalii factori care au dus la victoria echipei sale.

Andone a ținut să își felicite jucătorii pentru munca depusă. Tehnicianul în vârstă de 49 de ani a anunțat că va scoate la iveală și secretul din vestiarul echipei sale, însă asta abia la finalul sezonului.

Spiritul și atitudinea sunt importante în momentul de față, acestea sunt lucrurile care fac diferența. Băieții merită felicitați și când pierdem, și când câștigăm. Nu e simplu să pleci în ianuarie cu acel număr de puncte, fiecare meci îl jucăm cu sabia deasupra capului. Fiecare partidă pierdută reprezenta încă un pas spre Liga 2. Jucătorii au avut credință, muncesc extraordinar de mult, merită toate felicitările. O să spun la finalul sezonului care este secretul în vestiar”, a spus Bogdan Andone, la Prima Sport.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Laszlo Balint, antrenorul Petrolului, a ținut să își ceară scuze față de suporteri după eșecul cu FC Botoșani, scor 1-2.

A fost un meci sub semnul echilibrului. Am început repriza a doua foarte prost, dar după ne-am revenit. Acel moment psihologic a fost decisiv asupra jocului. Acel penalty.

Noi la nivelul taliei suntem mai bine decât adversarul și am primit gol la acea fază.Situația noastră s-a complicat foarte mult în ultimele etape. Săptămâna viitoare vom întâlni un adversar mult mai dificil. Suntem la mâna noastră. Eu asta le-am spus băieților. Trebuie să ridice capul din pământ.

Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri. Nu este plăcut în primul rând pentru noi să avem aceste emoții. Vom face tot ce depinde de noi să ne salvăm”, a spus Laszlo Balint la flash-interviu, potrivit ProSport

FOTO! Bătaie de joc la adresa elevilor de la țară pe milioane de euro. Autorități din Botoșani care au investit în săli de sport neîncălzite sau în câmp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *