Doi soți au venit în vizită la Botoșani, iar în urma lor s-a produs un dezastru. Și-au pus mâinile în cap când au ajuns acasă

Doi soți au venit în vizită la Botoșani, iar în urma lor s-a produs un dezastru. Apartamentul lor a fost cuprins de un incendiu de la o candelă pe care au lăsat-o aprinsă. Mai mulți locatari din bloc au fost evacuați, iar o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.

Nenorocirea a avut loc marți seară. Cei doi soți stau în orașul Gura Humorului, dar au decis să meargă în vizită în municipiul Dorohoi. Au încuiat totul și duși au fost, doar că în urma lor le-a luat foc apartamentul. Un vecin a  văzut fumul și a sunat la 112.

Un echipaj de pompieri a intervenit și a stins focul din apartament, stabilind că totul a pornit de la o candelă lăsată aprinsă în dormitor, lângă materiale textile. Norocul a fost că aceștia au intervenit repede și flăcările nu s-au extins și la vecini.

În urma desfășurării incendiului a fost distrus patul din dormitor, un televizor, precum și geamul din termopan de la dormitorul locuinței, celelalte bunuri din apartament fiind degradate prin afumare. De asemenea, căldura degajată în apartament a topit mai multe bancnote, în sumă totală de 3.000 lei.

Echipajul de pompieri sosit la fața locului a luat măsura evacuării a 15 persoane din locuințele învecinate, iar 10 persoane s-au autoevacuat. Dintre acestea, o femeie a primit îngrijiri medicale, suferind un atac de panică.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *