Prefectul de Botoșani a dispus controale la producătorii și comercianții de produse alimentare specifice de Paște: Să manifestați o atenție sporită

Produsele alimentare din magazinele şi pieţele botoşănene vor fi verificate înaintea sărbătorilor de Paște de echipe mixte formate din reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Botoșani, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului și ai Direcţiei de Sănătate Publică.

Acțiunile au ca scop protejarea sănătății și a siguranței cetățeanului, în perioada premergătoare și în timpul sărbătorilor pascale.

Fac un apel la dumneavoastră, să manifestați o atenție sporită la producătorii și comercianții de produse alimentare specifice pentru această perioadă, pentru că vorbim despre siguranța botoșănenilor și trebuie să fim cu toții atenți la acest aspect, foarte important pentru noi toți.”, a declarat prefectul de Botoșani, Sorin Cornilă.

În sprijinul cetățenilor, DSP Botoșani are un număr de telefon de permanență: 0745.61.90.74, la care răspunde personalul specializat din cadrul instituției, disponibil non-stop.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Casa unei bătrâne de 97 de ani, dintr-o localitate din Botoșani, a ars ca o torță. Femeia a reușit să se salveze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *