Botoșăneanul Daniel Relenschi, apel după moartea fratelui său. Familia are nevoie de ajutor pentru înmormântare. „Mama a trecut prin clipe groaznice și nu cred că există cuvinte care să descrie ce trăiește ea acum”

Botoșăneanul Daniel Relenschi a făcut un apel după moartea fratelui său, pictorul Cătălin Relenschi, la doar 40 de ani. Acesta a fost găsit mort în casă chiar de către mama sa. Cine se pregătește pentru o asemenea nenorocire? Familia are nevoie de ajutor pentru înmormântarea artistului.

O să vă povestesc puțin despre Cătălin. Avea un suflet mare și tot timpul a fost dezamăgit de oameni pentru că avea așteptări mari care i-au fost înșelate și suferea mult din cauză asta. Căuta dreptatea și adevărul, era neobosit in căutările lui, voia să fie acceptat și iubit, apreciat pentru ce face dar trăia constant cu ideea că nu se întâmplă asta. Viața pentru el era o luptă continuă, trăia totul la maxim și foarte intens…Era foarte creativ, genial și asta o spun creațiile lui, un bun om de marketing chiar dacă nu a studiat asta și se vede in aportul adus promovării mele în diverse medii, talentat, empatic, devotat. Pasionat de istorie, geografie, mașini și în special de camioane, iubea animalele, Natura în general, de mare. Este o foarte mare pierdere nu doar pentru familia noastră dar și pentru societate care uneori este depreciativă exact cand nu ar trebui și avea o grămadă de visuri pe care din păcate nu le mai poate pune în practică dar poate am s-o fac eu și îi voi onora numele astfel. Pentru noi este un șoc iar mama din păcate a trecut prin clipe groaznice și nu cred că există cuvinte care să descrie ce trăiește ea acum, nici eu măcar nu aș putea ști”, a mărturisit Daniel.

Toate economiile familiei au fost investite în artă. Din păcate, acum este nevoie de sprijin pentru ca cei rămași în viață să îl conducă cum se cuvine pe ultimul drum pe Cătălin.

„Din păcate ne-a luat pe nepregătite, eu nu am reușit să fac economii pentru că am tot investit în arta, în mine, in mutarea mea la București și în atelierul din Botoșani pe care l-am ținut deschis în speranța că va fi de folos mamei si lui Cătălin și a fost. Doi clienți chiar acum doua zile au renunțat la comenzi, alti doi care voiau să cumpere nu au mai cumpărat și când le-am cerut sprijinul nu au răspuns la rugămintea mea și este de-a dreptul șocant mai ales într-un astfel de moment… Mama de asemenea nu era pregătită pentru așa ceva și am facut un calcul iar costurile sunt cu mult peste acel ajutor dat de stat pentru înmormântare care oricum nu vine imediat.Așa că apelez la dumneavoastră, orice ajutor, oricât de mic ar fi un sprijin real”, este mesajul lui Daniel.

Telefon: 0731813500

IBAN: RO88BREL0005522213120100– Daniel Andrei Relenschi- Libra Bank

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *