Două posturi scoase la concurs de Primăria Botoșani. Vezi dacă te califici!

Primăria municipiului Botoșani a scos la concurs un post de consilier juridic, potrivit Agenției Naționale a Funcționarilor Publici. Este vorba despre un post de consilier juridic, clasa I, cu gradul de asistent pentru Biroul Autoritate Tutelară.

Candidatul ideal trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, domenii de studiu: Ştiinţe sociale (Domeniul fundamental), Drept (Domeniul de licenţă) și se cere vechime minimă în specialitatea studiilor de un an. Dosarele se depun până pe 13 mai, iar proba scrisă va avea loc pe 27 mai.

De asemenea, unitatea administrativ teritorială caută, pentru perioadă nedeterminată,  ½ normă de medic cu drept de liberă practică (4 ore/zi), specializarea medicină generală/ medicină de familie/ pediatrie, la Școala Profesională Specială ”Sf. Stelian Botoșani – Compartiment Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar -Compartiment Asistența Medicală Creșe. Proba scrisă va avea loc pe 20 mai.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Un puşti de 14 ani a terorizat un întreg oraş din Botoşani. Poliţiştii, nevoiţi să ia măsuri radicale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *