Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani face angajări. Cinci posturi sunt disponibile!

Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani organizează în perioada 20-23 mai 2024 concurs în vederea ocupării a cinci posturi vacante de sofer autosanitara pe perioada nedeterminată. Este vorba de un post la Substatia Lunca si patru posturi la Substatia Ripiceni.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concursul pentru ocuparea posturilor corespunzătore funcţiei contractuale de execuție, sunt:  studii liceale, domeniu: sofer autosanitara, vechime în muncă și în specialitate – minim 6 ani ca sofer (certificati cu Carte de munca sau REVISAL), permis categoria B si C.

Dosarele pentru concurs vor fi depuse începând cu data de 22 aprilie 2024 până la data de 10 mai 2024 , in intervalul orar 08,00 – 12,00 la sediul Serviciului de Ambulanță Județean Botoșani, Compartiment RUNOS.

Concursul se va desfășura astfel:  în data de 20 mai 2024– proba scrisă(rezolvarea a 50 subiecte tip grila din bibliografia anunțată); în data de 22 mai 2024: interviu (intrebari din bibliografia anuntata).

Google New Urmareste-ne pe Google News

Vreme rea în aproape toată ţara. De când se încălzește

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *