Ploaie de gloanţe! Poliţiştii din Botoşani au tras zeci de cartuşe pentru prinderea şoferului urmărit pe DN 29B

Poliţiştii din judeţul Botoşani au tras, în noaptea de sâmbătă spre duminică, zeci de cartuşe pentru prinderea şoferului urmărit pe drumul naţional DN 29B, care face legătura între municipiile Dorohoi şi Botoşani. Potrivit unor surse judiciare, cei doi poliţişti de la Biroul rutier al Poliţiei municipiului Dorohoi care au încercat să îl oprească pe fugar au tras nu mai puţin de 61 de gloanţe.

Practic, aceştia au golit înspre maşina tânărului de 25 de ani, din Suceava, patru încărcătoare ale pistoalelor din dotare, Două dintre gloanţe l-au atins pe şofer, rănindu-l.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ştirea iniţială

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi- Biroul Rutier, in timp ce se aflau pe strada Lt. Andrei, din municipiul Dorohoi, au efectuat semnal de oprire unui autovehicul, al cărui conducător auto, inițial s-a conformat, oprind autovehiculul, însă, în momentul în care polițiștii s-au apropiat de portieră, acesta a demarat în trombă.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, iar pe parcursul deplasării au efecutat mai multe focuri de armă atât de avertisment, cât si înspre autovehicul, reușind prinderea sa, la aproximativ 5 kilometri de locul interceptării, în localitatea Saucenița.

În urma folosirii armamentului din dotare, a rezultat rănirea conducătorului auto, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ulterior a fost stabilită identitatea acestuia, în persoana unui tânăr, de 25 de ani, din județul Suceava.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în interiorul autoturismului au fost identificate 93 de butelii cu agent refrigerant, de proveniență Ucraina, fără documente.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de contrabandă calificată și vătămare corporală din culpă.

Starea tânărului este stabilă, fiind sub observația cadrelor medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *