Schimbare în ATOP Botoșani. Unul din membri, înlocuit în funcție

Componența Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Botoșani va fi modificată din nou, potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Județean. Astfel, consilierul județean  Jurgiu Mioara Paula va deveni membru al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Botoşani, în locul Cristinei Breșug. Aceasta din urmă, a fost numită subprefect al județului Botoșani, lăsând liberă și funcția de președinte al ATOP Botoșani.

În prezent, doamna Breșug Cristina nu mai îndeplinește funcția de consilier județean, ca urma a demisiei, încetând astfel și calitatea de membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Botoșani. Potrivit prevederilor legale, membrii autorității teritoriale de ordine publică care și-au pierdut această calitate vor fi înlocuiți cu alte persoane, desemnate și validate în prima ședință în plen a consiliului județean”, potrivit reprezentanților Consiliului Județean.

ATOP este constituită din şeful inspectoratului de poliţie judeţean, un reprezentant al Corpului Naţional al Poliţiştilor, subprefect, șase consilieri desemnaţi de consiliul judeţean, trei reprezentanţi ai comunităţii, desemnaţi de preşedintele consiliului judeţean, șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean, şeful serviciului teritorial al Poliţiei de Frontieră Române și șeful Poliției Locale din municipiul reședință de județ.

Surpriza pregătită de FC Botoșani pentru fanii care vor veni îmbrăcați în alb la meciul cu Dinamo: Vă așteptăm alături de noi, în număr cât mai mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *