Surpriza pregătită de FC Botoșani pentru fanii care vor veni îmbrăcați în alb la meciul cu Dinamo: Vă așteptăm alături de noi, în număr cât mai mare

Toți fanii FC Botoșani care vor veni îmbrăcați în alb la meciul cu Dinamo, de marți, 23 aprilie, vor avea parte de intrarea liberă pe stadion. Anunțul a fost făcut, astăzi, de oficialii clubului.

Partida de marți, pe teren propriu, împotriva celor de la Dinamo, este una crucială pentru noi și avem nevoie, mai mult decat oricând, de susținerea voastră, a suporterilor adevărați! Astfel că venim cu o nouă surpriză pentru voi. Toți fanii care vor veni îmbrăcați în alb la meci vor avea parte de intrarea liberă pe stadion! Vă așteptăm alături de noi, în număr cât mai mare, pentru că doar uniți suntem mai puternici! Doar uniți putem să ne atingem obiectivul! Hai, Botoșani!”, transmit reprezentanții FC Botoșani.

Invitațiile vor putea fi ridicate înaintea meciului, de la casa de bilete a stadionului „Municipal”, pe baza codului vestimentar propus și în limita locurilor rămase disponibile pe stadion.  Meciul dintre FC Botoșani și Dinamo va începe la ora 19:30.

 

Restricții de circulație, luni și marți, în municipiul Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *