Care vor fi taxele la Școala Populară de Arte ”George Enescu” Botoșani pe anul şcolar 2024-2025. Decizia instituției!

Consilierii judeţeni vor aproba în şedinţa din luna aprilie taxele pe anul şcolar 2024-2025 de la Şcoala Populară de Arte ”George Enescu” Botoșani.  La propunerea instituției, taxele pentru noul an şcolar nu vor suferi modificări față de cele de anul acesta școlar.

La propunerea Şcolii Populare de Arte „George Enescu” Botoşani taxele şcolare pentru anul şcolar 2024 – 2025 sunt menținute la nivelul celor practicate în anul școlar 2023 – 2024 întrucât creșterea acestora ar duce la scăderea numărului de cursanți și la încasarea cu dificultate a taxelor”, susțin reprezentanții Consiliului Județean Botoșani.

Astfel,  la canto clasic, canto muzică uşoară, canto muzică populară, pian, vioară, chitară, acordeon, orgă electronică şi instrumente de suflat taxa va fi de 700 lei pe an școlar. Taxa la dans modern, pictură şi pictură decorativă va fi de 600 lei pe an, la fel și taxa de actorie.

Taxa de înscriere la admitere va fi de 30 lei. Pentru secţiile externe din judeţ care au ca obiective păstrarea şi continuitatea tradiţiilor din zonă, la disciplinele: ţesut, cusut, cioplit lemn, pictură populară şi iniţiere folclor nu se plătesc taxe de şcolarizare.

Schimbare de șef la Poliția Locală Botoșani. Cine i-a luat locul lui Ioan Onuțu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *