Un tânăr prins într-un hotel din Botoșani a fost trimis la pușcărie. Ce i-a făcut unei tinere

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, a fost prins la Botoșani, într-un hotel, după ce a atacat și tâlhărit o studentă la Suceava. El a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Suceava la o pedeapsă de 4 ani de închisoare. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Incidentul a avut loc pe 13 ianuarie, a.c., la Suceava. O tânără în vârstă de 21 de ani, din comuna suceveană Valea Moldovei, stătea cu chirie într-o locuință din zona centrală a Sucevei. Ea a fost tâlhărită de bărbatul de 35 de ani, care i-a luat poșeta din mână și a împins-o.

„În urma activităților investigativ-operative și de cercetare penală complexe, efectuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale – Poliția Municipiului Suceava pe raza mun. Suceava și Botoșani, în dimineața zilei de 18.01.2024, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat într-o unitate hotelieră de pe raza județului Botoșani. Acesta a fost condus la sediul Poliției Mun. Suceava unde în urma audierii, a recunoscut comiterea faptei. În urma probatoriului administrat, bărbatul de 35 ani a fost reținut preventiv pentru 24 de ore, ulterior, instanța cometentă dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava”, precizau polițiștii suceveni.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Un om de afaceri din Botoșani vrea să salveze unul dintre cele mai importante monumente istorice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *