Premiul Național de Poezie ”Mihai Eminescu”. Ce buget alocă Primăria Botoșani și care va fi valoarea premiului anul acesta

Primăria municipiului Botoșani alocă 90.000 lei din bugetul local pentru organizarea evenimentului ”Zilele Eminescu”, în perioada 14-15 iunie, și acordarea Premiului Național de Poezie ”Mihai Eminescu” -Opera Omnia, ediția XXXIII-a.

Suma de 90.000 lei va fi folosită la realizarea spectacolului de gală, asigurarea premiului în bani a poetului laureat, premiu în sumă de 35.000 lei brut, precum și plata membrilor juriului.

Primăria Botoșani a amânat, în ianuarie, acordarea Premiului Național de Poezie „Mihai Eminescu” pentru Opera Omnia. Reprezentanții Primăriei au declarat atunci că ediţia din acest an a Premiului Naţional de Poezie „Mihai Eminescu” pentru Opera Omnia nu va fi organizată, pe 15 ianuarie, așa cum se obișnuia, ci pe 15 iunie, pentru se finaliza lucrările la Teatrul „Mihai Eminescu”. Din câte se pare, lucrările de reabilitare a teatrului nu vor fi finalizate până la 15 iunie.

Tumoră de 45 de kilograme, extirpată din abdomenul unei femei din Botoşani. Medic: Este cea mai mare tumoră extirpată din istoria Botoşaniului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *