FOTO Un botoșănean a sunat la 112, după ce i s-a cerut o taxă pentru a folosi toaleta dintr-o autogară. Jandarmii i-au dat o amendă usturătoare

Un botoșănean a fost amendat de jandarmi ieri dimineață cu 2000 de lei, după ce a sesizat prin apel 112 o situație de ,,urgență” în incinta unei autogări din municipiul Botoșani.

Deoarece apelantul reclama producerea unei stări conflictuale, operatorul 112 a direcționat un echipaj de jandarmerie în vederea aplanării acesteia și luării măsurilor legale.

Jandarmii s-au deplasat în scurt timp, însă au constatat că la autogară nu sunt probleme de genul celor sesizate, iar personalul de serviciu nu are cunoștință despre nicio faptă de tulburare a ordinii și liniștii publice. În urma verificărilor efectuate, apelantul a fost depistat în sala de așteptare și a declarat că a apelat numărul unic de urgență din cauză că i s-a cerut o taxă pentru a folosi toaleta, ceea ce l-a nemulțumit”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Tumoră de 45 de kilograme, extirpată din abdomenul unei femei din Botoşani. Medic: Este cea mai mare tumoră extirpată din istoria Botoşaniului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *