Unul din medicii implicați în scandalul de corupție de la Spitalul Județean Botoșani a contestat decizia procurorilor DNA privind prelungirea controlului judiciar

Unul din medicii implicați în scandalul de corupție de la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani a contestat decizia procurorilor DNA privind prelungirea controlului judiciar. Este vorba de medicul Claudia Malancea față de care procurorii anticorupție au dispus, pe 4 aprilie, prelungirea măsurii preventive a controlului judiciar.

Claudia Malancea a depus plângerea la Tribunalul Botoșani, însă judecătorii botoșăneni au respins ca nefondată acțiunea.

Fost medic șef la Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani, Malancea este acuzată de luare de mită.

Solutia pe scurt:

În temeiul art. 213 Cod procedură penală, respinge ca nefondată plângerea formulată de petenta-inculpată MALANCEA CLAUDIA împotriva Ordonanţei din data de 4.04.2024, în dosarul nr. 7/P/2020 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorup?ie – Serviciul Teritorial Suceava. În temeiul art. 275 alin. 2 Cod procedură penală petenta-inculpată să plătească statului suma de 100 lei, reprezentând cheltuieli judiciare din contestaţie. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, azi 17.04.2024.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *