Medicul Claudia Malancea se întoarce la muncă, după ce a scăpat de arest. Unde ar putea lucra în Spitalul Județean Botoșani!

Medicul Claudia Malancea, care a deținut funcția de medic șef la Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani, se va întoarce la muncă, după ce a scăpat de arest. În baza sentinței din 9 februarie, care i-a permis să scape de arestul la domiciliu, Claudia Malancea a primit interdicția de a nu exercita „funcţia în exercitarea căreia a săvârşit fapta, respectiv de medic la Secția ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani, sediu central de pe strada Arhimandrit Marchian nr. 11, municipiul Botoşani, precum şi de membru în cadrul oricărei comisii de concurs privind angajări în sistemul medical”.

Prin urmare, aceasta va putea lucra ca medic de anestezie – terapie intensivă pe o altă secție a Spitalului Județean, fie la Pediatrie, fie la Maternitate.

Managerul spitalului, Monica Adăscăliței, susține că o decizie cu privire la viitorul loc de muncă al Claudiei Malancea urmează să fie luată în cursul acestei săptămâni.

În aceeași situație se află și asistenta șefă de la Secția ATI, Marinela Preda, care, de asemenea, va fi mutată în interiorul spitalului, nu în aceeași secție unde lucrează Claudia Malancea, cele două având interdicția de a comunica.

„Noi mai avem două compartimente ATI la Spitalul Județean Mavromati, pe Bulevardul Mihai Eminescu și pe George Enescu. Cele două angajate nu au voie să lucreze în sediul de pe strada Marchian. Dumnealor au făcut solicitări de întoarcere în activitate și acum o să hotărâm unde vor desfășura activitatea”, a afirmat Adăscăliței.

Claudia Malancea este cercetată de procurorii DNA pentru luare de mită, iar Marinela Preda este acuzată de luare de mită și de folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri, ori alte foloase necuvenite.

 

 

5 thoughts on “Medicul Claudia Malancea se întoarce la muncă, după ce a scăpat de arest. Unde ar putea lucra în Spitalul Județean Botoșani!

  1. cred ca astfel de indivizi nu pot spune medic , nu au ce cauta in spitalele de stat !
    este jignitor pentru populatie ca asa ceva sa mai lucreze la stat!
    indiferent din ce partid face parte duomana spagara !

  2. cei care spaguiesc la stat NU au ce cauta la sat la salarii de nababi si spagi nesimtite! lege ca spagarii sa nu mai aibe ca cauta la stat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *