Bogdan Andone, înaintea partidei cu Hermannstadt: Trebuie să fim conștienți de importanța jocului și să reușim să-l abordăm ca pe o finală

Antrenorul principal al FC Botoșani, Bogdan Andone, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că meciul din deplasare cu Hermannstadt va fi unul destul de greu, întrucât formația din Sibiu este cea mai puternică din play-out.

Un nou meci important, o deplasarea dificilă contra unui adversar puternic, poate cel mai puternic din play-out, ținând cont de lotul pe care îl au, de stabilitatea care există la Sibiu, cu același antrenor și același nucleu de jucători în ultimii trei ani. O presiune destul de mare cu noul stadion, care este la Sibiu, va fi un joc extrem, extrem de dificil, dar trebuie să fim conștienți de importanța jocului și să reușim să-l abordăm ca pe o finală. Avem mare nevoie să facem un rezultat pozitiv, fie și un rezultat de egalitate. Un punct cred că la final va conta în economia clasamentului. Chiar dacă nu am scos multe puncte în deplasare, unele jocuri au fost foarte bune. Gestionarea unor momente ale jocului poate ne-au privat de puncte. (…) E clar că acasă și suportenerii ne ajută, pune o altă presiune, altă intensitate, dar până la urmă acesta este fotbalul. Practic, terenul de acasă te ajută să câștigi puncte, dar și în deplasare trebuie să fim mai pragmatici, a declarat Bogdan Andone.

Partida de vineri, de la ora 17:30, contra celor de la FC Hermannstadt,  va avea loc pe stadionul „Municipal” din Sibiu și va conta pentru etapa a V-a a play-out-ului SuperLigii.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Tumoră de 45 de kilograme, extirpată din abdomenul unei femei din Botoşani. Medic: Este cea mai mare tumoră extirpată din istoria Botoşaniului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *