Bărbat dintr-o localitate din Botoșani, reținut de polițiști după ce și-a bătut soția

Un botoșănean a fost reținut de polițiști pentru violență în familie. La data de 16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta, în perioada 12-14 aprilie 2024, pe fondul unor neînțelegeri în familie, ar fi agresat-o pe soția sa, provocându-i leziuni fizice care au necesitat îngrijiri medicale”, a declarat Delia Nenilcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani. Totodată, a fost emis ordin de protecție provizoriu, prin care este obligat să părăsească locuința comună și să păstreze o distanță de cel puțin 200 de metri față de soția sa.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Tumoră de 45 de kilograme, extirpată din abdomenul unei femei din Botoşani. Medic: Este cea mai mare tumoră extirpată din istoria Botoşaniului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *